Wat zijn onze mogelijkheden en prijzen?

Wat zit er standaard bij?


Basis fotobooth

€ 225,-

Wil je een leuke manier om de avond digitaal vast te leggen? Kies dan voor onze basis fotobooth waarbij je alle foto's achteraf digitaal op een USB stick thuis gestuurd krijgt. De basis fotobooth is ten allen tijden nodig voor onderstaande extra opties.

Online fotoalbum

+ € 35,-

In deze digitale tijd hebben wij de mogelijkheid om de gemaakte foto's direct online beschikbaar te maken voor je gasten. Nadat de foto's zijn genomen kan er op het scherm een QR code worden gescand welke direct de foto laat zien. Hierbij zit ook de mogelijkheid om de foto te delen op de verschillende sociale kanalen. Ook kunt u de gasten toegang geven tot het foto album. Deze zal een maand beschikbaar zijn.

Direct afdrukken (Onbeperkt)

+ € 150,-

Direct je gasten een aandenken meegeven of wil je een leuke foto van iedereen in het gastenboek? Kies dan voor onze onbeperkte printfunctionaliteit. Van te voren bepaal je hoe de afdruk eruit komt te zien. Je kan bij ons aangeven welk formaat afdruk je wilt, hoeveel foto's erop moeten komen, de achtergrond en de tekst of logo die erop moet komen te staan. Wij maken er dan een voorbeeld van en sturen je deze digitaal toe ter goedkeuring.

Backdrop

+ € 75,-

Wil je op alle foto's dezelfde achtergrond? Kies dan voor één van onze backdrops. We hebben de keuze uit allerlei verschillende thema's en kleuren.

Greenscreen

+ € 175,-

In eerste instantie sta je op de foto met een groen achterscherm. Maar als de foto genomen is sta je ineens in een bepaalde scene. Zo kan je bijvoorbeeld ineens naast de eifeltoren of de toren van pisa staan. Interesse? Vraag ons dan even naar de mogelijkheden.

Fotostream naar TV of Beamer

+ € 35,-

Laat de foto’s die gemaakt zijn die avond direct op een TV scherm of een beamer zien aan alle aanwezigen.

40" TV op standaard

+ € 60,-

Wilt u de foto’s direct tonen aan de gasten en is er geen TV of beamer aanwezig? Huur dan onze TV erbij.

Foto props

+ € 20,-

Een set van verschillende foto props op een stokje zoals brilletjes, snorren, mondjes en hoedjes.

Verkleedkist

+ € 20,-

In de verkleedkist zitten leuke attributen om op te zetten of om te doen voor de foto.

GIF en Boomerang

+ € 25,-

Creëer de leukste bewegende beelden met deze optie. Bij de gifjes worden er 4 foto's gemaakt die achter elkaar worden gezet. Bij een boomerang wordt er een klein filmpje gemaakt. Deze twee zijn perfect in combinatie met het online fotoalbum.

Praatwolken

+ € 20,-

Schrijf een boodschap op een wolk en houdt hem bij je gezicht voor de foto.


Bezorgkosten

De bezorgkosten worden berekend op basis van kilometers van Rijswijk (ZH) tot het locatieadres.
Wij bezorgen gratis in een straal van 40 kilometer. Bereken je persoonlijke bezorgkosten op de boekingspagina.