Voorwaarden

Plaatsing
Waar moet op gelet worden bij de plaatsing?
- Het Feestgastenboek mag na plaatsing niet meer worden verplaatst naar een andere plek zonder overleg.
- Hij mag alleen binnen worden gebruikt mits anders overeengekomen.
- Met voldoende licht zullen de foto’s mooier worden. Het Feestgastenboek heeft verlichting maar kan natuurlijk niet de donkerste ruimtes verlichten.
- Zoek een plaats waar iedereen hem tegen komt maar waar hij niet in de weg staat.
- Laat naast ons ook de locatie weten waar je hem graag geplaatst zou willen hebben.

Verzekering
Het Feestgastenboek wordt verhuurd met verzekering en een eigen risico van €250,-. Het feestgastenboek is verzekerd tegen diefstal indien er sprake is van braak-, brand- en waterschade. Mocht er sprake zijn van diefstal dan dient dit binnen 24 uur gemeld te worden via info@feestgastenboek.nl inclusief aangifterapport van de politie. Wanneer er sprake is van nalatigheid of verkeerd gebruik is de huurder volledig aansprakelijk voor de kosten. Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies van de data.

Annuleren
Wij brengen €25,- annuleringskosten in rekening wanneer het Feestgastenboek binnen 2 maanden voor de gereserveerde datum wordt geannuleerd. Indien de annulering binnen 21 dagen voor de gereserveerde datum plaatsvindt zullen wij 50% van de factuur in rekening brengen.

Betaling
Ongeveer 6 weken voor de gereserveerde datum zal de factuur per mail worden verstuurd en deze dient volledig te zijn voldaan voor de gereserveerde datum.
Alle foto’s kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden van Feestgastenboek.nl. Indien dit niet gewenst is kunt u dit van te voren kenbaar maken.

Zie ook ons privacy beleid waarmee u akkoord gaat bij een boeking of contactmoment.